ISTORIC

Infiintarea institutiei de invatamant “Scoala Primara Discovery” in anul 2007, a venit ca raspuns la solicitarea familiilor care aveau copiii inscrisi la o gradinita particulara din zona de nord a Bucurestiului. Atunci s-a inceput construirea primului sediu al scolii, sub girul persoanei juridice “Gradinita TinkerBell”, cu implicarea materiala a asociatilor Maria Domnica si Vlad Voicu. Inaugurarea scolii s-a facut in septembrie 2009, anul in care scoala a primit Autorizatia de Functionare din partea Ministerului Educatiei Nationale.
“Scoala Gimnaziala Discovery” a fost autorizata in anul 2012 si a functionat initial, in cladirea construita in urma cu 4 ani. Rezultatele excelente la invatatura, obtinerea de realizari scolare deosebite cu elevii, au dus la cresterea reputatiei scolii in zona de nord a capitalei, fapt concretizat prin cresterea solicitarilor de inscriere. Astfel, necesitatea folosirii unui spatiu mai mare, cu laboratoare si sali de clasa incapatoare pentru elevii de gimnaziu, a fost determinanta pentru schimbarea sediului.
In anul scolar 2013 – 2014, Scoala Gimnaziala Discovery a renuntat la patronajul persoanei juridice initiatoare, reorganizandu-se atat din punct de vedere managerial, cat si material, mutandu-si sediul intr-o cladire excelenta, cu spatii generoase, amenajate la standarde moderne si beneficiind de baze sportive proprii (interioare si exterioare).